Over ons

Na een mooie carrière vonden we het tijd om volop voor onze passie te gaan. Waar we supergoed in zijn en mekaar perfect aanvullen: van een reis een unieke ervaring maken. Maar het mocht geen traditioneel reiskantoor zijn. Neen, we vonden dat het tijd was voor een andere, betere werkwijze.

We willen jou meer aandacht, service en discretie bieden en bereikbaar zijn wanneer het jou past. Dus sloten wij aan bij Travel Experts, een netwerk van zelfstandige reisagenten met een zelfde filosofie.

Nu werken wij op afspraak in ons kantoor of gaan we langs bij jou thuis, ook ’s avonds of in het weekend. Samen maken we de reis van je dromen waar.

Néry en Erwin

Néry Crokaert en Erwin Ghekiere | Chili & Pepper - Travel Experts Groot-Bijgaarden 600x400

Waarom?

We gaan veel verder dan het internet of een brochure en we zijn niet duurder. Integendeel, door onze volumes hebben we de beste deals.

Bij ons boek je veilig en zonder risico, we zijn immers aangesloten bij het Garantiefonds.

We zijn IATA gecertificeerd en beschikken over verschillende kwaliteitslabels. Je hebt een persoonijk aanspreekpunt voor, tijdens en na de reis. Voor ons is elke klant even belangrijk.

Waar?

We hebben ons eigen kantoor in Groot-Bijgaarden maar we spreken gewoon af waar – bij ons of bij jou – en op het tijdstip dat jou het beste past.

Ook ’s avonds en in het weekend, maar altijd op afspraak. Zo hoef je niet te wachten, is discretie verzekerd en heeft jouw reis onze volle aandacht.

Hoe?

Door heel veel vragen te stellen, te luisteren en nog eens te luisteren. Want een reis voor de ene is niet hetzelfde als voor de andere.

De beleving hangt af van persoon tot persoon. Aan ons om je hierbij te begeleiden en in te spelen op je wensen. Te dikwijls worden hotels, bestemmingen of programma’s voorgesteld omdat anderen het goed vonden. En uiteraard helpen onze vele reiservaringen hierbij.